Menukaart

   


 




Uit onderstaande seizoensgebonden gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen.


3 gangen incl. dessert €39,50
4 gangen incl. dessert €49,50
5 gangen incl. dessert €57,50

Uiteraard is een vegetarisch menu ook mogelijk

Indien u een allergie of intolerantie voor bepaalde ingrediënten heeft geeft u het aub door zodat wij er rekening mee kunnen houden


Voorgerechten

Tong-Zeeuwse Mossel
In de Arbequina olijfolie gegaarde tongfilet, gemarineerde Zeeuwse mosseltjes, crème van aardpeer,gepekelde komkommer, aardappelkrokantjes en saffraanmayonaise

Rund uit het Vechtdal met Gado Gado
Tataki met soyamarinade, rilette van de rundersukade met pittige karamelsiroop,
crème van zoute pinda's, salade van groene boontjes, atjar van witte kool,
crunchy varkenszwoerd en krokante uitjes

 


 

 

Warme tussengerechten

 

Soep
 
Witlofsoep met gerookte paling, witlof, truffeltapenade en bosui
Bouillon van bospaddenstoelen met gebakken beukenzwammetjes


Tussengerechten

Rogfilet
Gebakken rogvleugelfilet,  kappertjes-rozijnencrème,frisse venkelsalade,piccalilly-bladerdeeg en vadouvansaus

Varken
Krokant gebakken buikspek  met eendenlever, sjalottencompote, gepofte bietjes en appel balsamico jus

 

 

 

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Grietfilet
Geroosterde grietfilet met romanesco, pastinakencrème met eekhoorntjesbrood,geroosterde prei en saus van gerookte amandelen

Kabeljauwfilet
Kabeljauw, fricassee van knolselderij met paddenstoelen, aardappelmousseline met chorizo en gepofte knoflooksaus

Wildzwijn en Hert
Hertenbiefstuk met Zwijnshaasfilet, geroosterde wortel met uitjescrumble,gekruide aardappelpoffertjes, gebakken witlof en jus van  gecaramelliseerde ui

Kalfsoester
Gebakken kalfsoester, canneloni van rauwe ham en groene kool, aardappeltaart en sukadejus

 

 

 

  

 

Desserts
en Kaas

Vanille-ijs, mango panna cotta met dragon-yoghurtschuim, en kardemon crème brûllee

Abrikozensorbetijs, compôte van abrikoos, pure chocolademousse, chocoladecrumble, marsepeincrème en passiefruitgel

 

   

Kaas van Kaashandel Kef

Kaasproeverij van diverse seizoensgebonden  soorten binnen-, en buitenlandse kaas        
van kaashandel Kef. Hierbij serveren we diverse garnituren

Een lekkere combinatie van een glas cider wijn van Eric Bordelet Cider,  voor bij de kaas  €5,-

 

 

Dessertwijnen en Digestieven

Moscato d'Asti   per glas         €3,75
Banyuls                                                                        per glas         €5,50
Muscat de Rivesaltes  per glas         €4
Kracher Burgerland Auslese per glas         €5
Graham's Port ruby  per glas         €3,75
Graham's Port The Tawny per glas         €4
Graham's Port The Tawny 10 years per glas         €4,75
Graham's Port The Tawny 20 years   per glas         €7,50

Graham's Port The Tawny 30 years

per glas         €12,50
Graham's Vintage Port 2007


Diverse soorten Cognac's, Armagnac en Grappa

Cognac Pierre Séguinot VSOP 10 jaar   per glas         €7,-
Séguinot Très Vieille Reserve XO 30 jaar               per glas         €12,-
Cognac Pierre Séguinot Age Inconnu  100 jaar per glas         €18,-

Ook hebben wij een mooie collectie van diverse soorten whisky's van Schotland, Ierland en Japan. 

Kijkt u gerust even in de wijnbar rond voor een mooi glas whisky.