Menukaart

   


 




Uit onderstaande seizoensgebonden gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen.


3 gangen incl. dessert €39,50
4 gangen incl. dessert €49,50
5 gangen incl. dessert €57,50

Uiteraard is een vegetarisch menu ook mogelijk

Indien u een allergie of intolerantie voor bepaalde ingrediënten heeft geeft u het aub door zodat wij er rekening mee kunnen houden


Voorgerechten

Schelvis en Zalm

Ceviche van schelvis, gemarineerde zalm, worteljus, wortelcrème, wortel, rucola-basilicummayonaise en cress

Tong

Geschroeide slibtongfilet, Brandade ,gemarineerde kokkels,  doperwtenschuim, zeekraal en citroendressing

Rund

Tataki van rundfilet, pittige pindaschuim, crème van geurige jasmijnrijst, atjar van kool, haricots verts, komkommer, filodeeg met sesam en miso-caramelsiroop

Boerderij-eend 

Terrine van tamme eend, gewelde appeltjes en hazelnoten, pulled duck van de bout, venkelsalade, rabarberchutney


 

 

Warme tussengerechten

 

 

Tussengerechten

Aspergesoep

Romige aspergesoep met asperges en warm gerookte zalm 

Geurige paddenstoelenbouillon, gebakken paddenstoeltjes en ravioli gevuld met truffel-kippendijtjes

 

Dorade

Geroosterde doradefilet, fricassee van koolrabi, bleekselderij, asperges en droge worst, crème van aardappel en groene kruiden met piccalillydressing

 

Lam

Zacht gegaarde lamsnekfilet met stimp-stamp, BBQ saus, wortelremoulade en krokant varkenszwoerd

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Gebakken Kabeljauwfilet, Parmezaanse kaas korst, bloemkoolmousseline, asperge, salsa van meiknol, chili, dragon en augurk met Zwolse mosterdsaus

 

Zeeduivel (extra 10)

Saltimbocca van zeeduivelfilet, risotto met olijven en zoete ui, gemarineerde courgette, geroosterde venkel en Vadouvansaus

 

Kalf

Kalfslende, crème van artisjok en chorizo, gekonfijte rosevalaardappel, geroosterde bospeen en kalfstruffeljus

 

Tournedos Rossini 2.0 (extra 10)

Gebakken tournedos, sukade, eendenlever, asperge, aardappeltaart, uiengel en Madeirasaus

 

  

  

 

Desserts
en Kaas

Apple

Parfait van Granny Smith, rabarbercake met abrikozencompote,rabarbercurd, merengue, gemarineerde appelbolletjes en TBA gel 

 

Tropical Delight

Yoghurtijs met mangobavarois, luchtige passievruchtengelei, basilicum spongecake, siroop van rode peper en crumble van witte chocolade en kokos 

 

Snicker Suprise

Gouden Snicker gevuld met gezouten karamelmousse, karamelroomijs, Pedro Ximinez schuim, krokante zoute pinda’s, citruscompote en citrusgel

 

 

Kaas van Kaashandel Kef

Kaasproeverij van diverse seizoensgebonden  soorten binnen-, en buitenlandse kaas        
van kaashandel Kef. Hierbij serveren we diverse garnituren

Een lekkere combinatie van een glas cider wijn van Eric Bordelet Cider,  voor bij de kaas  €5,-

 

 

Dessertwijnen en Digestieven

Moscato d'Asti   per glas         €3,75
Banyuls                                                                        per glas         €5,50
Muscat de Rivesaltes  per glas         €4
Kracher Burgerland Auslese per glas         €5
Graham's Port ruby  per glas         €3,75
Graham's Port The Tawny per glas         €4
Graham's Port The Tawny 10 years per glas         €4,75
Graham's Port The Tawny 20 years   per glas         €7,50

Graham's Port The Tawny 30 years

per glas         €12,50
Graham's Vintage Port 2007


Diverse soorten Cognac's, Armagnac en Grappa

Cognac Pierre Séguinot VSOP 10 jaar   per glas         €7,-
Séguinot Très Vieille Reserve XO 30 jaar               per glas         €12,-
Cognac Pierre Séguinot Age Inconnu  100 jaar per glas         €18,-

Ook hebben wij een mooie collectie van diverse soorten whisky's van Schotland, Ierland en Japan. 

Kijkt u gerust even in de wijnbar rond voor een mooi glas whisky.